Groepsreis naar België? Bij Diogenes Reizen is alles mogelijk!

België is een snel en goed te bereiken vakantieland en uitermate geschikt als bestemming voor een geslaagde groepsreis of schoolreis. Steden als Antwerpen, Brugge, Brussel en Gent zijn de absolute trekpleisters waar van alles te beleven valt. Neem snel een kijkje bij onze groepsreizen of schoolreizen naar België!

Groepsreis of schoolreis naar België met Diogenes Groepsreizen

De kunststeden Antwerpen, Brugge, Brussel en Gent staan vooral bekend om de gezelligheid, de authentieke gebouwen en kunstwerken als het Atomium en Manneke Pis. Slenter door de smalle straatjes en maak een ritje in een koets door het stadscentrum van Antwerpen en geniet vervolgens van een heerlijk diner in een van de vele restaurants. Geniet als een echte Bourgondiër en ga met jouw groep op reis naar België.

Bij terugkomst uit België is een doosje pralines (bonbons) onmisbaar. Het land van de chocolade telt honderden ambachtelijke chocolatiers waarbij verrukkelijke chocolade gehaald kan worden. Naast een doosje pralines is een Belgisch speciaal biertje ook een must om geproefd te hebben. Belgen zijn namelijk bierliefhebbers en brouwen een enorme hoeveelheid aan speciale bieren. België kent zelfs bierfestivals zoals het Kempisch Bierfestival in Geel en het Kerstbierfestival in Essen. Ben je niet zo fan van festivals? Bezoek dan een van de vele brouwerijen en bekijk het hele brouwproces.