Groepsreis naar Engeland? Bij Diogenes Reizen is alles mogelijk!

Zwarte taxi’s, rode dubbeldekkers en links rijden. Dat is waar je aan denkt bij Engeland, maar het heeft veel meer! De natuur is adembenemend mooi, van prachtige bergen tot Hollands plat, een rijke geschiedenis, cultuur en kastelen. Om je een handje te helpen, hierbij een overzicht van de top 5 activiteiten in dit prachtige en veelzijdige land.

1. Bezoek een musical in Londen
Elke reis naar Londen is pas echt compleet als je met jouw leerlingen naar een musical bent geweest. Op veel plaatsen in de stad kun je genieten van bekende musicals, zoals op West End en Picadilly Circus.

2. Geniet van een High Tea in Moat Tea Rooms in Canterbury
De afternoon tea of high tea is een typisch Engels fenomeen dat doorgaans in de middag wordt genuttigd. Als je in Canterbury bent, kan een een High Tea zeker niet ontbreken. Doe dit in het traditionele en oudste pand van Canterbury: De Moat Tea Room.

3. Maak een ritje in The London Eye
Stap aan boord van de Londen Eye! Dit is Europa’s grootste reuzenrad dat je een panoramisch uitzicht geeft over de stad. In 30 minuten ga je tot maar liefst 135 meter hoogte. Je kunt tot wel 40 km ver kijken op een heldere dag.

4. Ontdek Londen vanaf het water van de Thames
Geniet van het fantastische uitzicht op de populairste bezienswaardigheden van Londen. Vaar onder de Towerbridge door, ga op de foto met de Big Ben of de Londen Eye, aanschouw de Houses of Parliament, de Tate Modern,  St. Paul’s Cathedral, Tower of Londen, Shakespeare’s Globe, and so on. Deze tour is perfect als je Londen van een hele andere kant wilt zien!

5. Bezoek Canterbury Tales
Eén van de meest populaire attracties in de stad Canterbury is ‘The Canterbury Tales’. In het historisch gebouw ga je zo’n 500 jaar terug in de tijd en beleef je een reconstructie van Engeland ten tijde van de 14e eeuw. De verhalen zijn geestig, vaak op rijm en staan vol met menselijke fouten en onhebbelijkheden.